اخبار, مقالات

خواص سیب

چای میوه ای

فواید مصرف روزانه سیب

سیب یکی از محبوب ترین و سالم‌ترین میوه‌ها در میان مردم است. زادگاه این میوه آسیای مرکزی است. همچنین این میوه از خانواده گلسرخیان است که انواع مختلفی مانند سیب گلاب، سیب سرخ، سیب سبز و سیب وحشی دارد. سیب در برخی فرهنگ‌ها از اهمیت مذهبی و اساطیری بالایی برخوردار است؛ از جمله فرهنگ اهالی اسکاندیناوی، یونان و مسیحیان اروپایی قدیم. سیب همچنین یکی از سین‌های اصلی هفت‌سین است. در این مقاله با خواص سیب و ارزش غذایی آن آشنا خواهید شد‌.

امروزه سیب در بیشتر کشورهای دنیا کشت و پرورش داده می شود. می توان گفت که از جمله درختان میوه ای است که بیشترین تنوع ارقام را داشته به طوری که حتی در گرمترین و سردترین مناطق جهان واریته هایی از آن قابل کشت و کار است.

سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. سیب مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف دارد. این میوه بسیار سیرکننده است و کالری کمی دارد. بنابراین یک گزینه‌ی عالی به‌عنوان میان وعده به شمار می‌رود.

جدول ارزش غذایی

جدول ارزش غذایی سیب

مطالعات نشان می‌دهند که خوردن سیب برای سلامتی بدن فواید زیادی دارد.

کاهش وزن: سیب به دلیل داشتن کربوهیدرات و اسیدآمینه به کاهش وزن کمک می کند. برای کاهش وزن سیب را با پوست مصرف کنید.

جلوگیری از دیابت: مصرف سیب، میزان شکر مورد نیاز بدن شما را کاهش می دهد و بدن شما را از دیابت محافظت می کند. موجب تامین قند مورد نیاز بدن شده و از دیابت می تواند جلوگیری کند.

سلامت قلبی عروقی: پتاسیم موجود در سیب، موجب تعادل الکترولیتی در قلب و ماهیچه های آن می گردد و به سلامت قلب کمک میکند.

تنظیم سیستم گوارش: سیب سرشار از فیبر است که باعث تسهیل هضم مواد غذایی می‌شود. مصرف منظم سیب به حرکات روان روده، جلوگیری از یبوست و اختلالات معده کمک می‌کند.

کمک به سلامت مغز: آب سیب به حفظ استیلن کولین کمک می‌ کند. استیلن کولین یک انتقال دهنده ی عصبی است که با افزایش سن، کاهش می‌یابد. میزان کم استیلن کولین می‌تواند منجر به بیماری آلزایمر شود.

سلامت پوست: مصرف روزانه سیب باعث سلامت پوست می شود.

پیشگیری از آلزایمر: خوردن روزانه یک سیب از احتمال ابتلا به اختلالات عصبی مانند الزایمر در سنین پیری جلوگیری می کند .

پیشگیری از آسم: سیب غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و به همین دلیل ممکن است از ریه‌ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کند. پوست سیب حاوی فلاونوئید کوئرستین است که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تنظیم کند و التهاب را کاهش دهد. دو فایده‌ی ذکر شده ممکن است روی آسم و واکنش‌های آلرژیک تأثیر بگذارند.

جلوگیری از سرطان: خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی سیب باعت پیشگیری از سرطان می شود.

سلامت استخوان: ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی موجود در سیب ممکن است استحکام و تراکم استخوان‌ها را بهبود ببخشند و موجب از دست دادن کلسیم کمتری از بدن می شود.

دستگاه اعصاب: تقویت کننده دستگاه اعصاب، آرامبخش و خواب آور، برطرف کننده اضطراب، دلهره، ترس، وحشت، لکنت زبان و دیگر اختلالات عصبی است.

“یک ضرب المثل قدیمی هست که می گوید مصرف یک سیب در روز شما را از پزشک بی نیاز می کند فواید و خواص سیب بیشمار می باشد”

چای میوه ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.