فواید مصرف روزانه سیب
سیب یکی از محبوب ترین و سالمترین میوهها در میان مردم است. زادگاه این میوه آسیای مرکزی است. همچنین این میوه از خانواده گلسرخیان است که انواع مختلفی مانند سیب گلاب، سیب سرخ، سیب سبز و سیب وحشی دارد. سیب در برخی فرهنگها از اهمیت مذهبی و اساطیری بالایی برخوردار است؛ از جمله فرهنگ اهالی اسکاندیناوی، یونان و مسیحیان اروپایی قدیم. سیب همچنین یکی از سینهای اصلی هفتسین است. در این مقاله با خواص سیب و ارزش غذایی آن آشنا خواهید شد.
امروزه سیب در بیشتر کشورهای دنیا کشت و پرورش داده می شود. می توان گفت که از جمله درختان میوه ای است که بیشترین تنوع ارقام را داشته به طوری که حتی در گرمترین و سردترین مناطق جهان واریته هایی از آن قابل کشت و کار است.
سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است. سیب مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و آنتیاکسیدانهای مختلف دارد. این میوه بسیار سیرکننده است و کالری کمی دارد. بنابراین یک گزینهی عالی بهعنوان میان وعده به شمار میرود.
جدول ارزش غذایی

مطالعات نشان میدهند که خوردن سیب برای سلامتی بدن فواید زیادی دارد.
کاهش وزن: سیب به دلیل داشتن کربوهیدرات و اسیدآمینه به کاهش وزن کمک می کند. برای کاهش وزن سیب را با پوست مصرف کنید.
جلوگیری از دیابت: مصرف سیب، میزان شکر مورد نیاز بدن شما را کاهش می دهد و بدن شما را از دیابت محافظت می کند. موجب تامین قند مورد نیاز بدن شده و از دیابت می تواند جلوگیری کند.
سلامت قلبی عروقی: پتاسیم موجود در سیب، موجب تعادل الکترولیتی در قلب و ماهیچه های آن می گردد و به سلامت قلب کمک میکند.
تنظیم سیستم گوارش: سیب سرشار از فیبر است که باعث تسهیل هضم مواد غذایی میشود. مصرف منظم سیب به حرکات روان روده، جلوگیری از یبوست و اختلالات معده کمک میکند.
کمک به سلامت مغز: آب سیب به حفظ استیلن کولین کمک می کند. استیلن کولین یک انتقال دهنده ی عصبی است که با افزایش سن، کاهش مییابد. میزان کم استیلن کولین میتواند منجر به بیماری آلزایمر شود.
سلامت پوست: مصرف روزانه سیب باعث سلامت پوست می شود.
پیشگیری از آلزایمر: خوردن روزانه یک سیب از احتمال ابتلا به اختلالات عصبی مانند الزایمر در سنین پیری جلوگیری می کند .
پیشگیری از آسم: سیب غنی از آنتیاکسیدانها بوده و به همین دلیل ممکن است از ریهها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کند. پوست سیب حاوی فلاونوئید کوئرستین است که میتواند سیستم ایمنی بدن را تنظیم کند و التهاب را کاهش دهد. دو فایدهی ذکر شده ممکن است روی آسم و واکنشهای آلرژیک تأثیر بگذارند.
جلوگیری از سرطان: خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی سیب باعت پیشگیری از سرطان می شود.
سلامت استخوان: ترکیبات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی موجود در سیب ممکن است استحکام و تراکم استخوانها را بهبود ببخشند و موجب از دست دادن کلسیم کمتری از بدن می شود.
دستگاه اعصاب: تقویت کننده دستگاه اعصاب، آرامبخش و خواب آور، برطرف کننده اضطراب، دلهره، ترس، وحشت، لکنت زبان و دیگر اختلالات عصبی است.
“یک ضرب المثل قدیمی هست که می گوید مصرف یک سیب در روز شما را از پزشک بی نیاز می کند فواید و خواص سیب بیشمار می باشد”
