آموزش تهیه دمنوش میوه ای به و سیب خانگی

آیا رنگ دمنوش ویژه میتاح طبیعی است؟
دی ۴, ۱۳۹۷
محصولی برای حرفه ای های دمنوش
فروردین ۱۶, ۱۳۹۸

برای تهیه دمنوش یا چای میوه ای به و سیب در خانه چند عدد سیب را انتخاب، اگر پوسیدگی یا لکه ای روی سیب وجود دارد جدا کنید، سپس خیلی تمیز شسته وبه صورت نگینی خرد کنید.

قبل از خورد کردن سیب میتوانید پوست آنها را جدا کنید اما به علت حفظ خواص، طب سنتی توصیه میکند سیب را با پوست خورد کرده و استفاده کنید.

از خواص پوست سیب میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آرامش بخش طبیعی
  • دارای آنتی اکسیدان کرستین : جلوگیری از بروز سرطان
  • دارای ویتامین C
  • ادرار آور و از بین بردن رسوبات ادراری

بعد از خرد کردن سیب ها آنها را داخل خشک کن های خانگی قرار دهید و دمای آنرا روی ۶۰ درجه سانتی گراد و رطوبت دستگاه را روی ۵ درصد تنظیم و مدت ۶ تا ۸ ساعت جهت خشک شدن زمان بدهید.

سیب ها پس ازین مرحله باید تست شوند، پس از خروج از دستگاه چند تکه سیب را بگذارید سرد شود و پس از سرد شدن امتحان کنید که آیا هنوز نرم و شکل پذیرند و به صورت کامل خشک نشده اند، در این صورت دوباره برای چند ساعت سیب ها را داخل دستگاه قرار دهید. میتوانید یکی از تکه سیب ها را باز کرده و اگر مغزسیب هم خشک شده بود مراحل بعدی را انجام دهید.

در صورتی که خشک کن ندارید میتوانید سیب ها را به صورت یک لایه روی پارچه نخی کنار بخاری قرار دهید تا با حرارت غیر مستقیم خشک شوند‌، حتما از پارچه نخی استفاده کنید تا سیب ها موقع خشک کردن خراب و پوسیده نشود. برای خشک کردن از آفتاب هم میتوانید استفاده کنید. ممکن است تا ۷۲ ساعت روند خشک کردن سیب ها طول بکشد.

سیب ها را داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم  تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

روند تفت دادن محصولات در کارخانه تولید میتاح به وسیله دستگاه های ویژه و با حرارت غیر مستقیم انجام می شود و تمام سیب ها به صورت یکنواخت تفت داده می شوند.

پس از سیب ها تمام مراحل فوق را برای به تکرار کنید ولی زمانی که برای خشک کردن به نیاز است از زمان سیب کمتر است.  دانه های به را جدا کنید و هنگامی که سرما خورده اید و یا صدایتان گرفته میتوانید دم کرده و از به دانه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *